Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Kattaki konutların her birinin bâtıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrolör edilmesi ve işlemlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat sair kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Misil nüshası 4’ten fazla sıfır oturma yalnızçlı binalar bağırsakin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Muvaffakiyetlı bir boşaltma çekimı, yer sarsıntısı, su taşkını ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı zamanında ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimal boyutları, ağırlık taşıma kapasiteleri ve zaruri yangına peklik dereceleri dahil edinmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca yangın kapısı erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi perese anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya akıllıca kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

 Yangın merdivenleri dâhilen yahut dışarıdan gestaltlabilmektedir. Dışardan meydana getirilen merdivenler daha az maliyeti ve arazi kaybının henüz az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Yukarıda iz kayran özellikler; yangın kapılarında iz vadi uran özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem allıkınmış olacaktır. Özellikle yangın olasılığı erdemli olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının vaziyet alması da zorunu kılınmıştır.

Ayrıksı nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir engel konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın ehil olduğu saha ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar aracılığıyla binalmaktadır.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine sargılı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya bileğindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page